onas.svg

Sestri, ki ustvarjava Cuckoo Cups izdelke, sva veliki ljubiteljici kave. Ena izmed naju je odvisnica od potovanj in pohodniških izletov, druga je mama, obkrožena z otroško razigranostjo in vriščem. Poleg ljubezni do kave naju združuje tudi ljubezen do ustvarjalnosti, za kar je v največji meri odgovorna najina umetniška mami, zaradi katere so nama bili slikarski pripomočki in nasveti na razpolago že od malih nog.

Obe sva potrebovali lončke, ki bodo vzdržali na vseh pustolovščinah in nama ob jutrih z dišečo tekočino ne bodo ponudili le dviga energije, pač pa tudi nekaj novega, drugačnega in zabavnega. Ker žal nisva našli v Sloveniji nič primernega, sva se odločili vzeti stvari v svoje roke in se povezati z lokalnim ponudnikom.

onas_wide1.jpgonas_wide2.jpgonas_wide2.jpg
onas-img_01.jpg

Zgodba Cuckoo Cups je torej v celoti napisana v Sloveniji, saj so emajlirani lončki in džezve izdelani v slovenski tovarni, ki slovi po dolgoletni tradiciji in kvaliteti. V najini delavnici nato na lončke natisneva skrbno pripravljene dizajne in napise, ki se rodijo ob jutranjih in večernih skodelicah kave.

 

Upava, da bodo Cuckoo Cups lončki in džezve, ki jih ne odlikujeta le kakovost in zdravju prijazen material, ampak tudi premišljen dizajn, našli mesto v vaših kuhinjah, pisarnah, avtodomih in nahrbtnikih in vas nasmejali vedno, ko jih boste prijeli v roke. Kljub temu da izdelek od prvega do zadnjega koraka nastaja v Sloveniji, si želiva, da bi se ta zgodba nadaljevala tudi onkraj meja naše lepe države.